Willine van der Niet ontvangt de cadeaubon van € 100,- uit handen van filiaalmanager Arnold Vossegat van Phone House Barneveld.
Willine van der Niet ontvangt de cadeaubon van € 100,- uit handen van filiaalmanager Arnold Vossegat van Phone House Barneveld. Thessa van Beek

Willine wint Decemberfoto wedstrijd BVLD

Lokaalnieuws

Vorige maand kon je je leukste, grappigste of mooiste decemberfoto insturen naar de redactie van BVLD. De fotoactie in samenwerking met Phone House Voorthuizen leverde mooie plaatjes op. De foto van Willine van der Niet kwam als leukste foto uit de bus: een foto van een knuffelbeer in een kerstboom.

Het bleek om haar eigenboom te gaan. Willine: ,,Mijn kinderen mogen ieder jaar de kerstboom versieren, dat vinden ze helemaal geweldig. Dit jaar kwam mijn jongste van 10 met het idee om er allemaal knuffels in te hangen. Ik vond het wel een leuk beeld voor de foto: een kerstknuffel voor iedereen!” De redactie van de BVLD dacht er net zo over en vond deze foto bovendien het meest ‘kerstig’. 

Dinsdag 24 januari nam Willine haar prijs in ontvangst bij de Phone House in Barneveld. Ze ontving een cadeaubon van €100,- die zij vrij kan besteden aan telefoonaccessoires. Van harte gefeliciteerd Willine!

door Marja Stienstra