De ramen van een vergunningsvrije dakkapel kunnen moeiteloos worden gecombineerd met raamdecoratie, zon- en insectenwering van Velux.
De ramen van een vergunningsvrije dakkapel kunnen moeiteloos worden gecombineerd met raamdecoratie, zon- en insectenwering van Velux. BASkapel

Vergunningsvrij uit je dak

Slider

Meer ruimte op zolder, maar geen trek in het gedoe dat een vergunningsaanvraag van een dakkapel meestal vraagt? En zeker weten dat de verbouwing van het dak goed uitpakt? Er is één antwoord op deze twee vragen: het plaatsen van een BASkapel gebeurt met een grote kennis van zaken én is vergunningsvrij.

Een dakkapel vergunningsvrij plaatsen is toegestaan als deze niet meer dan 60 centimeter uit het dakvlak verrijst. Het in Barneveld gevestigde BASkapel biedt dergelijke dakkapellen. Voor huizenbezitters is dit een mogelijkheid om letterlijk én vergunningsvrij uit hun dak te gaan.

Vergunningsvrij zonder kinderziektes

Een vergunningsvrije dakkapel wordt voorzien van minimaal HR++-glas en biedt dus een hoge isolatiewaarde. Maar de dakuitbouw kan ook wordt geüpgraded met bijvoorbeeld zelfreinigend, veiligheids-, extra isolerend of extra geluidsreducerend glas. Bovendien kunnen de ramen moeiteloos worden gecombineerd met raamdecoratie, zon- en insectenwering van Velux.

Is een vergunningsvrije dakkapel eenmaal naar wens besproken, ontworpen en geproduceerd, dan kost het vervolgens slechts een dag om de in de fabriek opgebouwde dakkapel op de woning te plaatsen. Het resultaat laat zich raden: meer ruimte, meer licht en meer uitzicht. Met andere woorden: de huizenbezitter kan vanaf het eerste moment genieten van een completere woning met een zolder die bruikbaarder is en meer sfeer ademt. Bovendien: wie BASkapel hiervoor in de arm neemt, gaat met een partner in zee die beschikt over veel kennis en bovendien producten biedt die geen kinderziektes meer kennen.

Samenwerking met Ruimtevenster

Overigens biedt de samenwerking van BASkapel met zusterbedrijf Ruimtevenster meerdere mogelijkheden met verschillende typen dakkapellen en Roto-dakvensters. Ook met een Ruimtevenster wordt nagenoeg dezelfde ruimtewinst geboekt als met een traditionele dakkapel. Daarnaast biedt de schuine positionering van de dakramen meer lichtinval.

Kijk hier voor meer informatie over de mogelijkheden van een vergunningsvrije dakkapel.

Het kost slechts een dag om de in de fabriek opgebouwde dakkapel op de woning te plaatsen.