Afbeelding
Unsplash

Acht leuke restaurants van gemeente Barneveld

Uitgaan

Het weekend staat weer voor de deur dus het is tijd om gezellig op stap te gaan. Zin om dit weekend lekker te lunchen, dineren of borrelen? In gemeente Barneveld zijn er genoeg leuke hotspots te vinden. Bekijk ze hier snel!

De Gribus

Krommestraat 8, Barneveld

Wilt u koffie drinken, lunchen, dineren of borrelen? Je wordt graag welkom geheten en ontvangen je graag in het sfeervolle eetcafe De Gribus. ,,Van bijpraten met vrienden tot genieten met de hele familie. Voor koffie, lunch, diner en borrel kom je naar de gezelligste plek van Barneveld!”

De Hebberd

Jan van Schaffelaarstraat 61, Barneveld

De Hebberd heeft twee locaties, in Barneveld en Amersfoort. Restaurant De Hebberd in Barneveld is al jaren een unieke eetgelegenheid in de regio. Je kunt er genieten van een lekkere lunch, een diner of een heerlijke borrel!

Grandcafé Wijntje

Bunckmanplein 5, Voorthuizen

Aan het gezellige Bunckmanplein in Voorthuizen ligt het sfeervolle restaurant Wijntje. Door de gezellige inrichting en de gastvrijheid voelt het als thuiskomen. ,,Kom genieten van een vers gezet kopje koffie met huisgemaakt gebak, een lekkere lange lunch of een uitgebreid diner.”

Lounge 3

Kerkstraat 1a, Voorthuizen

Aan het horecaplein in Voorthuizen is Lounge 3 gevestigd. Wat uniek is aan Lounge 3 is het lunch concept met allerlei kleine broodjes. Hierdoor kan je van alles proeven! Ook hebben ze een gevarieerde dinerkaart en voor een borrel kun je daar ook terecht. 

Alberto’s Italian

Stationsplein 5, Barneveld

,,Geniet van een heerlijke lunch of diner in ons restaurant of bij mooi weer in onze binnentuin.” Alberto’s is een Italiaans restaurant, pizzeria en winebar met een gevarieerd aanbod van Italiaanse vlees- en visgerechten, pizza’s, pasta’s, antipasta’s en nog veel meer.

Gasterij Zondag

Apeldoornsestraat 163, Garderen

Gasterij Zondag bestaat sinds 1923 waardoor er veel authentieke details te vinden zijn in de bistro, het restaurant en de serre. Het restaurant geeft hierdoor een huiselijke en familiaire sfeer. Je kunt hier terecht voor een lekkere lunch of een diner.

Restaurant de Landing

Wolweg 57, Stroe

Bij Restaurant de Landing in Stroe worden op en top Hollandse maaltijden geserveerd. Er staan verrassende gerechten op de menukaart, van ambachtelijke pannenkoeken tot bourgondische gerechten. ,,Ervaar onze gezelligheid en ons verrassende eten!”

Pannenkoekenboerderij De Tolboom

Hoevelakenseweg 89, Terschuur

Bij Pannenkoekenboerderij De Tolboom kun je genieten van ruim 80 verschillende pannenkoeken die op ambachtelijke wijze worden bereid. Je kunt hier ook terecht voor een goede lunch. Ze bieden daarnaast ook de mogelijkheid voor het reserveren van een High tea, High wine of kinder High tea.